2221 088914 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Κάθισμα Αυτοκινήτου Cybex Cloud Z I-size Autumn Gold

Κωδικός: 520002456
249,95 €
289,95 €
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Estimated Delivery
Τιμή
No shipping options
Περιγραφή

ERGONOMIC LIE FLAT POSITION

Το Cloud Z i-Size μπορεί να αλλάξει σε εργονομικά σωστή, επίπεδη θέση έξω από το αυτοκίνητο λόγω του μακρύτερου βραχίονα στήριξης και της επίπεδης γωνίας κλίσης που επιτρέπει στο παιδί σας να βρίσκεται άνετα. Τα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτων ήταν ειδικά σχεδιασμένα για να καλύψουν την ανάγκη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα νεογνά και πρόωρα βρέφη των οποίων οι μύες και τα αντανακλαστικά του λαιμού δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί πλήρως.


ΔΥΟ ΚΛΙΚ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ISOFIX: Μια εγκατάσταση με δύο κλικ με ISOFIX επιτρέπει απλή εγκατάσταση και εγγυάται αυξημένη ασφάλεια. Σε συνδυασμό με τη βάση Z, το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου είναι ασφαλισμένο με το σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου και δεν απαιτεί περαιτέρω στερέωση. Ένας δείκτης εγκατάστασης βοηθά επίσης στην αποφυγή πιθανής κακής χρήσης.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ XXL FOLDAWAY SUN CANOPY:Ένας ενσωματωμένος, πτυσσόμενος αντηλιακός θόλος XXL προσφέρει κορυφαία προστασία από τον ήλιο και τον άνεμο με UPF50 +.


ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Μείνετε ευέλικτοι - ως τμήμα του αρθρωτού συστήματος Z-Line, το Cloud Z και το Sirona Z ταιριάζουν στη βάση Z για μια ασφαλή διαδρομή από τη γέννηση έως και 105 cm περίπου. 4 χρόνια.


ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ HEADREST: Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο προσφέρει 11 θέσεις για προσαρμοσμένη προσαρμογή καθώς μεγαλώνει το παιδί σας. Ο ενσωματωμένος οδηγός πλεξίματος κάνει την προσαρμογή διαισθητική και γρήγορη - αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας μπορούν να προσαρμοστούν στο αναπτυσσόμενο παιδί σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.


ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΝΔΥΣΗ: Το Cloud Z διαθέτει αφαιρούμενο νεογέννητο ένθετο, το οποίο εξασφαλίζει μια σχεδόν επίπεδη θέση στο κρεβάτι του βρέφους. Αυτό συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου ανατροπής της κεφαλής του μωρού κατά τη διάρκεια του ύπνου, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα αναπνοής. Για να προσφέρετε περισσότερο χώρο καθώς μεγαλώνει το βρέφος σας, το νεογέννητο ένθετο πρέπει να αφαιρεθεί μόλις το παιδί είναι ψηλότερο από 60 cm.


TRAVEL SYSTEM: Το Cloud Z μπορεί να προσαρτηθεί σε οποιοδήποτε buggy ή καροτσάκι από CYBEX, gb και άλλα επιλεγμένα εμπορικά σήματα, με τη βοήθεια προσαρμογέα. Το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου γίνεται μέρος ενός βολικού συστήματος ταξιδιού έξω από το αυτοκίνητο για πρόσθετη κινητικότητα, προσφέροντας μια πλήρη λύση ταξιδιωτικού συστήματος σε μία γλώσσα σχεδιασμού.


ΘΗΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Η ασφάλεια αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα για κάθε κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX και gb: Η εύκαμπτη δομή του υλικού απορροφά τις δυνάμεις μιας κρούσης και βοηθά στην οδήγηση μακριά από το μωρό.


ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Η εξαιρετικά ευρεία ζώνη σχήματος Υ είναι μαλακά γεμισμένη και σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση και ασφάλεια.


Άνετα ταξίδια με εργονομία.


Το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα βελτιστοποιημένης γραμμικής πλευρικής προστασίας (L.S.P.), το οποίο - σε συνδυασμό με τη δυνατότητα του καθίσματος να απορροφά ενέργεια - αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια του παιδιού σας κατά την πλευρική σύγκρουση. Για να διευκολύνετε το παιδί σας να εισέλθει και να βγει από το αυτοκίνητο, το κάθισμα μπορεί να περιστρέφεται προς την πλευρά της πόρτας του αυτοκινήτου, χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό περιστροφής της βάσης Z. 


- Εργονομική οριζόντια θέση

- Μηχανισμός περιστροφής 180°

- Ενσωματωμένη προστασία γραμμικής πλευρικής κρούσης

- Τα καλύμματα πλένονται στους 30°C

-Δυνατότητα για περισσότερη άνεση του βρέφους όταν χρησιμοποιείται στο καρότσι αφου με μία κίνηση κάνει ανάκλιση σε ευθεία θέση

Βάρος έως 13 kg.

Από τη γέννηση έως τους 18 μήνες.

Ύψος παιδιού: 45 - 87 cm


Μήκος: 670 mm

Πλάτος: 440 mm

Ύψος: 380 mm


Βάρος: 4.8 kg

Χαρακτηριστικά
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και εμείς θα σας στέλνουμε κάθε εβδομάδα πληροφορίες για τα νέα προϊόντα και τις τάσεις της μόδας.